
Reklamelink
Trin 1: Hæld rosévin i en 33x23 cm form og frys den, indtil den er næsten fast (den vil ikke stivne helt på grund af alkoholen), mindst 6 timer. Trin 2: I mellemtiden bringes sukker og ½ kop vand i kog i en mellemstor kasserolle; kog under konstant omrøring, indtil sukkeret er opløst, ca. 3 minutter. Tilsæt jordbær, fjern fra varmen, og lad det trække i 30 minutter for at give siruppen jordbærsmag. Si gennem en finmasket si over i en lille skål (tryk ikke på de faste stoffer); dæk til og køl ned, indtil den er kold, ca. 30 minutter. Trin 3: Skrab rosévin i en blender. Tilsæt citronsaft, 100 ml jordbærsirup og 1 kop knust is, og purér, indtil det er glat. Overfør blenderkanden til fryseren, og frys, indtil froséen er tyknet (sigt efter milkshake-konsistens), 25-35 minutter. Trin 4: Blend igen, indtil froséen er slush-agtig. Fordel i glas. Trin 5: Forberedelse: Rosévin kan fryses 1 uge i forvejen.