Reklamelink
Trin 1: Hæld rosévin i en 33x23 cm form og frys den indtil den er næsten frossen (den vil ikke blive helt frossen på grund af alkoholen), mindst 6 timer. Trin 2: I mellemtiden bringes sukker og ½ kop vand i kog i en mellemstor kasserolle; kog under konstant omrøring, indtil sukkeret er opløst, ca. 3 minutter. Tilsæt jordbær, fjern fra varmen, og lad det trække i 30 minutter for at give siruppen jordbærsmag. Si det gennem en finmasket sigte i en lille skål (tryk ikke på faststofferne); dæk til og køl ned indtil det er koldt, ca. 30 minutter. Trin 3: Skrab roséen i en blender. Tilsæt citronsaft, 100 ml jordbærsirup og 1 kop knust is og purér indtil det er glat. Overfør blenderkanden til fryseren og frys indtil froséen er tyknet (sigt efter milkshake-konsistens), 25-35 minutter. Trin 4: Blend igen indtil froséen er slush-agtig. Fordel i glas. Trin 5: Kan forberedes i forvejen: Rosé kan fryses 1 uge i forvejen.