Reklamelink
Trin 1: Hæld rosévin i en 33x23 cm form og frys den, indtil den er næsten frossen (den vil ikke blive helt solid på grund af alkoholen), mindst 6 timer. Trin 2: Bring i mellemtiden sukker og ½ kop vand i kog i en mellemstor gryde; kog under konstant omrøring, indtil sukkeret er opløst, ca. 3 minutter. Tilsæt jordbær, tag gryden af varmen, og lad det trække i 30 minutter, så siruppen infuseres med jordbærsmag. Si blandingen gennem en finmasket si over i en lille skål (pres ikke på de faste stoffer); dæk til og køl ned, indtil den er kold, ca. 30 minutter. Trin 3: Skrab den frosne rosévin i en blender. Tilsæt citronsaft, 100 ml jordbærsirup og 1 kop knust is, og purér, indtil blandingen er jævn. Overfør blenderkanden til fryseren, og frys den, indtil froséen er tyknet (sigt efter milkshake-konsistens), 25-35 minutter. Trin 4: Blend igen, indtil froséen er slush-ice-agtig. Fordel den i glas. Trin 5: Forberedelse: Rosévinen kan fryses 1 uge i forvejen.