Reklamelink
Trin 1: Hæld rosévin i en 33x23 cm form og frys den, indtil den er næsten solid (den vil ikke stivne helt på grund af alkoholen), mindst 6 timer. Trin 2: Bring imens sukker og ½ kop vand i kog i en mellemstor kasserolle; kog under konstant omrøring, indtil sukkeret er opløst, ca. 3 minutter. Tilsæt jordbær, tag gryden af varmen, og lad det trække i 30 minutter for at give siruppen jordbærsmag. Si det gennem en finmasket sigte ned i en lille skål (pres ikke på faststofferne); dæk til og afkøl indtil kold, ca. 30 minutter. Trin 3: Skrab roséen i en blender. Tilsæt citronsaft, 100 ml jordbærsirup og 1 kop knust is, og purér, indtil det er glat. Flyt blenderkanden til fryseren, og frys, indtil froséen er tyknet (sigt efter milkshake-konsistens), 25-35 minutter. Trin 4: Blend igen, indtil froséen er slush-agtig. Fordel den i glas. Trin 5: Kan forberedes i forvejen: Roséen kan fryses 1 uge i forvejen.